Bagaimana Untuk Dapatkan Trading Kaya Di Pasaran Pertukaran Asing. "Pilihan Perduaan" adalah istilah yang tidak rasmi untuk pasaran mata wang asing, yang amat diakses oleh sesiapa sahaja dengan komputer. Baca terus untuk mengetahui asas-asas pilihan binari, dan beberapa cara anda boleh membuat wang dengan perdagangan

Gunakan dua akaun yang berbeza untuk dagangan. Mempunyai satu akaun utama untuk perniagaan anda sebenar dan satu akaun demo sebagai katil ujian.

Gunakan margin anda dengan teliti untuk menjaga keuntungan anda selamat. Penggunaan yang betul margin benar-benar boleh meningkatkan keuntungan anda. Jika anda menggunakan margin yang tidak berhati-hati walau bagaimanapun, anda boleh berakhir mempertaruhkan lebih daripada keuntungan potensi yang ada. Anda hanya perlu berdagang pada margin apabila anda sangat yakin tentang kedudukan anda. Menggunakan margin hanya apabila risiko adalah minimum.

Pilihan Perduaan mempunyai carta yang dikeluarkan setiap hari atau empat jam. Anda boleh mendapatkan carta pilihan Perduaan setiap 15 minit! carta jangka pendek yang besar, tetapi mereka memerlukan banyak nasib. Mengurangkan ketegangan yang tidak perlu dan harapan melambung dengan menggunakan kitaran lebih panjang.

Gunakan margin berhati-hati untuk mengekalkan keuntungan anda. Digunakan dengan betul, margin boleh menjadi sumber penting pendapatan. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh melulu. meningkatkan risiko anda dengan ketara apabila anda menggunakan margin. Anda boleh akhirnya kehilangan lebih banyak wang daripada anda. Masa terbaik untuk berdagang pada margin adalah apabila kedudukan anda adalah sangat stabil dan terdapat risiko minimum kekurangan a.

Ramai pedagang berfikir bahawa nilai mana-mana satu mata wang boleh jatuh di bawah beberapa kelihatan ketara penanda stop loss sebelum ia naik lagi. Ini tidak benar. Ia biasanya tidak digalakkan untuk berdagang tanpa penanda ini.

Jangan mulakan di tempat yang sama setiap kali. Beberapa pergi sekarang peniaga membangunkan strategi buta bermakna mereka menggunakannya tanpa mengira apa yang pasaran sedang lakukan. Jika anda ingin mencari kejayaan dalam perdagangan pilihan Perduaan, mengubah kedudukan anda berdasarkan perdagangan semasa.

Tiap-tiap yang baik binari pilihan peniaga perlu tahu bila untuk memotong dan menjalankan, jadi ia adalah satu naluri anda perlu menanam. Terlalu kerap, peniaga gagal menarik diri daripada kehilangan perdagangan dengan cara yang tepat pada masanya. Sebaliknya, mereka terus berharap bahawa nilai mata wang akan mula meningkat, supaya mereka boleh mendapatkan balik kerugian mereka. Strategi ini pasti gagal.

Dolar Kanada perlu dipertimbangkan jika anda memerlukan pelaburan yang selamat. perdagangan pilihan binari boleh mengelirukan kerana ia sukar untuk mengesan semua perubahan yang berlaku di negara-negara lain. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa mata wang untuk kedua-dua Kanada dan U.

Dolar Kanada adalah satu pelaburan yang ketara bunyi, kerana ia biasanya trend betul dengan dolar AS. dolar. Ini menjadikan dolar Kanada pelaburan yang munasabah.

. Pilihan binari adalah mengenai perdagangan dalam mata wang yang berbeza pada skala antarabangsa. Jika anda mendengar nasihat yang dibentangkan di atas, dan teruskan dengan berhati-hati dan pertimbangan yang baik, anda mungkin mendapati diri anda memperoleh jumlah yang ketara wang melalui celik perdagangan pilihan binari


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *